Tell a friendPrint

Velkommen til en verden af velsmag!

Hvis du søger inspiration til hvordan, du kan tilberede gedekød, kan du ofte tage udgangspunkt i opskrifter med lam, vildt eller kalv, og erstatte de forskellige kødtyper med gedekød.

Langtidsstegt gedebov med tabouleh
Langtidsstegt gedebov med tabouleh

Det bedste kød fås fra gedekid under 2 år. Især unge kid er en stor delikatesse, dvs. kid fra sidste sæson (5-17 mdr. gamle). Da kid er unge dyr, er kødet fintrådet og bliver let mørt.

Gedekød har bedst af at langtidsstege - så opnår du det bedste resultat, og den fineste gastronomiske oplevelse!

Sidst opdateret: 16.03.2010 - 09:22

Vidste du, at ...

... der er ca. 12 registrerede malkegedeavlere i Danmark. Heraf er hovedparten økologer, og de har tilsammen et par tusinde dyr.

Se flere produktioner fra 1HG.dk
Dansk Økologisk Gedeavlerforening
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. 40 94 80 05

www.danskged.dk

Tak, fordi du printede denne side.
Har du behov for flere informationer, er du mere end velkommen til at henvende dig.